More than a club

Spelersoverzicht

Spelerspalmares

Seizoen Topschutter Assist-King MVP Most caps
2005-2006 De Wit, Kevin Vanroy, Francis (30) Vanroy, Francis Truyen, Chris (26)
2006-2007 Vanroy, Francis (33) Vanroy, Francis Vanroy, Francis Truyen, Chris (29)
2007-2008 Van Eeckhoudt, Willy De Schoenmaeker, Birger Van Der Schoot, Yves Truyen, Chris (30)
2008-2009 Van Eeckhoudt, Willy (52) Van Eeckhoudt, Willy (21) Vervoort, Kevin Truyen, Chris (25)
2009-2010 Van Eeckhoudt, Willy (25) Van Eeckhoudt, Willy (13) Vervoort, Kevin Truyen, Chris (25)
2010-2011 Neefs, Niels (25) De Schoenmaeker, Birger (19) Straetman, Tom Truyen, Chris (22)
2011-2012 Vervoort, Kevin (29) Neefs, Niels (21) Vervoort, Kevin Truyen, Chris (20)
2012-2013 Lociuro, Fabrizio (20) Van Ingelgem, Tom (16) Truyen, Chris Truyen, Chris (24)
2013-2014 Van Ingelgem, Tom (23) Van Ingelgem, Tom (17) Van Ingelgem, Tom De Roover, Jan (25)
2014-2015 Truyen, Chris (20) Vanroy, Brian (15) Vanroy, Francis De Roover, Jan (28)
Truyen, Chris (28)
2015-2016 Vanroy, Brian (31) Vanroy, Brian (15)
Vanroy, Francis
Vanroy, Francis Vanroy, Francis (27)
2016-2017 Veroeveren, Dries (25) Truyen, Chris (15) Van Den Abeele, Piet Truyen, Chris (26)
2018-2019 Vandenhende, Wim (22) Van Den Abeele, Piet (16) Van Den Abeele, Piet Van Den Abeele, Piet (26)

Spelersoverzicht Competitieploeg

Naam Van Tot Van Tot
Aelterman, David 2010 2011
Baetens, David 2007 2007
Bauwens, Kris 2008 2010
Crol, Hans 2004 2014 2017 2018
Coenen, Bram 2008 2008
De Clerck, Steven 2012 2013
De Hert, Jorre 2013 2014
De Nef, Bart 2005 2012
De Roover, Jan 2004 nog actief
De Schoenmaeker, Birger 2007 2014
De Wever, Ken 2014 2016
De Wit, Kevin 2005 2007
Doms, Nick 2009 2014
D'Hoogh, Kenny 2012 2013
Grammenidis, David 2008 2010
Juliens, Sem 2004 2007
Kosovac, Aldin 2005 2006
Kosovac, Mad 2005 2006
Lociuro, Fabrizio 2010 2014
Loots, Andy 2013 2014
Neefs, Niels 2010 2012
Pira, Bjrn 2013 2014
Portael, Wilfried 2007 2010
Servaes, David 2017 nog actief
Sillis, Marijn 2010 2011
Sluyts, Bjorn 2004 2007 2018 nog actief
Straetman, Tom 2010 2013
Truyen, Chris 2004 nog actief
Vandenhende, Wim 2016 nog actief
Vanderauwera, Jerry 2004 2007
Vangeebergen, Toby 2015 nog actief
Vanroy, Brian 2013 2017
Vanroy, Francis 2004 2007 2012 nog actief
Vanroy, Mikael 2016 2017
Van Den Abeele, Piet 2015 nog actief
Van Der Schoot, Yves 2007 2008
Van Eeckhoudt, Joos 2007 nog actief
Van Eeckhoudt, Ludo 2008 2010 2012 2013
Van Eeckhoudt, Willy 2007 2011
van Ettinger Stephan 2013 2018
Van Ingelgem, Tom 2011 2014
Van Haezendonck, Kevin 2004 2007
Van Praet, Filip 2007 2007
Verbeeck, Kevin 2007 2007
Veroeveren, Bram 2014 2017
Veroeveren, Dries 2014 nog actief
Verbinnen, Kjell 2014 2016
Verlinden, Bert 2012 2012
Vervoort, Kevin 2008 2012
Vinck, Tom 2004 2007

Spelersoverzicht Recreatief

Naam Van Tot Van Tot
Coolen, Mathias 2009 2010
Crol, Hans 2009 nog actief
De Nef, Bart 2009 2012
De Ranter, Tom 2011 2012
De Rijck, Danny 2017 nog actief
De Roover, Jan 2009 nog actief
De Schoenmaeker, Birger 2009 2014
Doms, Nick 2009 2014 2018 nog actief
D'Hoogh, Kenny 2012 2013
Grammenidis, David 2009 2010
Jacobs, Peter 2013 2014
Keuppens, Mark 2010 2017
Laporte, Geert 2010 2016
Lociuro, Fabrizio 2012 2014
Magriet, Geert 2013 2018
Nijs, Kris 2009 2010
Servaes, David 2017 nog actief
Sluyts, Bjorn 2010 2010 2017 nog actief
Truyen, Chris 2009 nog actief
Vandenhende, Wim 2015 nog actief
Vangeebergen, Toby 2015 2016
Vanroy, Francis 2012 2016
Vanroy, Mikael 2015 2017
Van Den Abeele, Piet 2015 nog actief
Van Eeckhoudt, Joos 2009 2016 2017 nog actief
Van Eeckhoudt, Ludo 2012 2013
Van Ettinger, Stephan 2014 2018
Van Ingelgem, Tom 2012 2014
Van Praet, Kevin 2010 2010
Verbinnen, Kjell 2014 2016
Veroeveren, Bram 2014 nog actief
Veroeveren, Dries 2016 2017