More than a club

2017-05-04 - Einde seizoen - Klaar voor het volgende

Nieuwsfoto
Gisteren speelde ZVK The Skulls de laatste wedstrijd van het seizoen, een uitgestelde match tegen Cafetariaboys. Het werd weer één van die memorabele Skulls avondjes met uiteindelijk 9-3 winst.

Statistiekjes
Na 26 wedstrijden is het Dries Veroeveren die de clubtopschuttersstand aanvoert met 25 doelpunten. Hij wordt gevolgd door Chris Truyen (18) en Wim Vandenhende (12).

Assist-king dit seizoen werd Chris Truyen, met 15 assist. Hij wordt de derde speler in de clubgeschiedenis om binnen zijn carrière zowel de topschutter, assist-king als MVP binnen te halen. Eerder deden Francis Vanroy en Tom Van Ingelgem hem dit voor. Respectievelijk tweede en derde waren Dries Veroeveren (13) en Piet Van Den Abeele (10).

Ook bovenaan het lijstje met caps vinden we Chris Truyen, met 26 aanwezigheden op 27 wedstrijden, gevolgd door Jan De Roover (24) en Piet Van Den Abeele (23).

De MVP van dit seizoen zal bekendgemaakt worden tijdens het eindeseizoensdiner van de club.

Seizoen 2017-2018
Voor het komende seizoen is de kern voor de competitieploeg reeds zo goed als rond:

- Jan De Roover
- Chris Truyen
- Wim Vandenhende
- Piet Van Den Abeele
- Bram Veroeveren
- Dries Veroeveren
- Stephan Van Ettinger
- Joos Van Eeckhoudt

Igor Michiels vervoegt de competitieploeg full time als speler en reservedoelman. Na enkele seizoenen afwezigheid zal voormalig Skulls kapitein Hans Crol terug te zien zijn in de geel-rode kleuren.Terug naar de hoofdpagina