More than a club

2015-11-30 - ZVC Anaconda - ZVK The Skulls: Wedstrijdverslag

Nieuwsfoto
Afgelopen vrijdag stond er eindelijk nog eens een competitiewedstrijd op het programma, en dit tegen ZVC Anaconda. Het was enkele weken geleden, en dat was er jammer genoeg ook aan te merken. Geen enkele van onze spelers haalde het niveau waarmee gestart werd in deze competitie, een duidelijk gebrek aan matchritme.

Het begon alvast positief. Na vijf minuten spelen bracht een mooi uitgespeelde combinatie Brian Vanroy tot aan de achterlijn. Hij gaf de bal voor doel waar Chris Truyen overhaaks kon binnentikken. De wedstrijd ging redelijk over-en-weer, maar het was ZVC Anaconda dat op voorsprong kon klimmen na doelpunten in de 8e en 12e minuut. Net voor rust werd Piet Van Den Abeele diep gestuurd, maar de thuisgoalie pareerde zijn schot. Gelukkig was Francis Vanroy goed gevolgd om op de rebound de bal binnen te knallen. Vlak voor de koffie kon Anaconda toch nog op voorsprong klimmen.

De tweede helft kon echter niet slechter starten. Op een kleine 5 minuten tijd zaten er drie ballen tegen onze netten. Een timeout werd gevraagd om iedereen terug geconcentreerd te krijgen. Dit lukte, er kwam geen tegendoelpunt meer, echter kon ook ZVK The Skulls niet meer tegenscoren.

6-2 verlies, jammer maar geen ramp. Aanstaande vrijdag wacht ZVC De Roos als tegenstander in Machelen, de moment om dit terug recht te zetten.