More than a club

2015-11-23 - ZVC Anaconda - ZVK The Skulls: Voorbeschouwing

Nieuwsfoto
Aanstaande vrijdag staat er na 3 welen eindelijk nog eens een competitiewedstrijd op de agenda. ZVK The Skulls trekt dan op verplaatsing naar ZVC Anaconda.

Vorig seizoen stond ZVC Anaconda ook reeds in onze reeks. De eerste wedstrijd in Leest werd een absolute offday voor The Skulls, met zware 2-18 cijfers. Op verplaatsing liep het een pak beter. Bij de rust stond The Skulls 1-3 voor, echter slaagden we er nog in dit weg te geven om uiteindelijk 5-3 de boot in te gaan. In een oefenwedstrijd vorig jaar in Leest kon ZVK The Skulls wel winnen, het werd toen 6-5. Afgelopen augustus echter verloor ZVK The Skulls Recreatief nog met zware 5-15 cijfers van Anaconda.

De tegenstander staat momenteel op een 11e plaats, met 2 winstmatchen en 2 gelijkspelen. Er werd gewonnen van De Roos en Jong&Oud2. Opvallend is het nipte verlies tegen ZVC La Albiceleste (3-1) en Fistik United (2-4), wat aangeeft dat ZVC Anaconda ook dit seizoen een te duchten tegenstander is.

Winst kan dus voor ZVK The Skulls, maar dan zal er toch op een goed niveau gespeeld moeten worden, en dit zonder veel matchritme in de benen.


ZVK The Skulls - 3e - 12ptn
ZVC Anaconda - 11e - 6ptn


Terug naar de hoofdpagina